Latest Album

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut rhoncus risus mauris, et commodo lectus hendrerit ac.

banner
NDUGU

Binkbeats + Ninjato I Trix

Details
Time: april 06, 2019 19:30
Location: Noordersingel 28-30, 2140 Antwerpen
Event Type: Concerts
Organized By: Trix
About Tour

Muzikale tovenaar Frank Wienk – aka BINKBEATSmusic – verscheen een paar jaar geleden op het digitale toneel via Boiler Room met zijn Beats Unraveled. Hierin ging ie als een soort futuristische multi-instrumentalist aan de slag met nummers van grootheden als Flying Lotus, Aphex Twin, Caribou en J Dilla. Hij nam ze onder handen en vertaalde ze in akoestische, tastbare soundscapes in een Binkbeats-jasje. Die filmpjes kregen vervolgens in een mum van tijd miljoenen views en voor ie het zelf besefte stond de Nederlander in een uitverkochte Royal Albert Hall.

Intussen bracht hij begin oktober 2017 zijn eigen debuut EP ‘Private Matter Previously Unavailable, Pt. 1’ uit, dat al snel gevolgd werd door Pt. 2. Verwacht hier experimentele elektronica, folktronica en hedendaagse jazz, die niet enkel hyperorigineel maar ook nog eens lekker spannend is.

Support: Ninjato
Ninjato is het elektronica-project van Joren Hemeryck en is in 2010 ontstaan uit zijn liefde voor 90’s-hiphop, IDM en experimentele beats. Hierbij brengt hij zijn visie op de hedendaagse eclectische beat-scene.

Meer info: https://www.trixonline.be/nl/programma/binkbeats-nl/2227/

Map
Share